Slappna av och varva ner

Välkommen till ett nytt inlägg på bloggen! Jag har idag tänkt skriva om ett ämne som många kan relatera till. Det kommer att handla om massage – roligt va? Jag har gått på massage otaliga gånger under mitt liv, och skulle vilja påstå att jag är lite av en expert när det gäller det. Jag tycker att det är roligt att testa olika former av massage, men också olika studios för att se vilka som är bättre än andra. Det senaste stället jag testade på var Relax and Unwind, som erbjuder massage i Skövde och Karlsborg, för att nämna några orter. Är du en sådan person som aldrig eller sällan går på massage? Jag hoppas att du kan få en möjlighet att tänka om den här gången. Massage är nämligen bra för så mycket mer än bara muskelknutor. Jag tycker till exempel att det är det bästa sättet att på riktigt slappna av. Har man en god vän eller partner som kan ställa upp och massera är ju det också toppen, för i längden kan det ju bli ganska dyrt att väldigt ofta gå på massage. Jag tycker dock att det är något man bör unna sig, för det minskar smärta och värk, minskar stress och ångest, ökar blodcirkulationen och mycket mer. Relax and unwind står precis för det, som namnet också vittnar om: att slappna av och varva ner. 

Du gillar kanske också...